Blue room portrætter7019web.jpg

Camilla

Camilla er vores studio manager, hun holder styr på opgaver, på os og på at vi holder os sunde :)

“PULS - POVER - PLAY” instruktør , de tre ord beskriver iøvrigt Camilla meget godt.

Blue room Ejgil Lihn

Ejgil Lihn

Stifter og medejer af Blue Room. Ejgil har været i brancen siden 1990, så trods hans unge alder er han den gamle mester. Han drives af lysten til at udvikle og udfordre, kunder såvel som ham selv. Fodbold, fodboldtræner og hans familie er øverst på listen når kameraet holder pause.

Blue room Johanne

Johanne

“Perfektionist” er en meget positiv ting at være som fotograf, Johanne har øje for detaljerne om det er med kameraet i hånden eller i photoshop.

Når der ikke lige er hus projekt til op over ørerne er hun ikke bleg for at stå op kl 4:30 for lige at nå at træne inden hun kører fra Middelfart til Brabrand.

FREDERIK Sparvath Blue Room

Frederik

Stifter og medejer. Video er (blevet) verden for Frederik, han elsker når en ny opgave kræver at leje et special kamera. En gammel bil, et nyt surfboard og så afsted på tur med familien, en bedre bølge og endnu et eventyr er altid lige rundt om hjørnet.

BlueRoom_gruppe1085_web.jpg

Louise

Krøllen på Blue Room i Aalborg.

Efter Flere år som selvstendig i det nordjyske valgte Louise at træde ind i “Team Blue Room” i starten af 2017, bortset fra nu at være en del af et større team er der ikke ændret på Louises eminente evner som fotograf.

Blue room portrætter7079web.jpg

Magnus

Kongen af ubrugelig viden, siger han selv. Heldigvis for os virker klæbehjernen også til mere brugbare opgaver. Magnus er 2. års elev og hvis han ikke skal på jagt, så “nørder” han med skole opgaver.

Rasmus_web_01.jpg

Rasmus

Rasmus er det nyeste skud på stammen.

Han elsker at lære et nyt kamera at kende og kaster sig hurtigt over div projekter foto såvel som video. Udover fotografiet så har Rasmus spillet musik det meste af hans liv og elsker at opdage nye kunstnere. Spiller du en sang fra dette årtusinde, så er der nok en god chance for at Rasmus kender den.